Детски подаръци, детски разтегателни фотьойли, барбарори, пуфове, детски подаръци, Коледа. Раожден Ден, Кръщене, Бебе, Бести, Трик, Пинц, Принцеса

ДОСТАВКА И ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПЛАЩАНЕ

Доставка до офис на Еконт или до адрес с наложен платеж.

КАК ДА НАПРАВИТЕ ЗАЯВКА

Бихте могли да изберете един от следните начини:

 1. Поръчка директно през сайта. Става лесно и удобно с няколко последователни стъпки. След като изберете определен модел, трябва да натиснете бутона „Купи“. Може да пазарувате като регистриран потребител или директно без регистрация. Нашата автоматизирана система, събира необходимите данни за доставката.
 2. Поръчка през нашата Фейсбук страница www.facebook.com/BioraKids  . Става лесно и удобно на лично съобщение. Отговаряме веднага на всички въпроси от 10.00 до 19.00 ч.
 3. Поръчка през Viber на номер:  0882962644. Става лесно и удобно на лично съобщение. Отговаряме веднага на всички въпроси от 10.00 до 19.00 ч.
 4. Поръчка на e-mail:  contact@biorakids.bg
 5. Поръчка на телефон: 0882962644. Може да се свържете с нас от понеделник до събота от 10.00 до 18.00 ч.

ЦЕНА И СРОК НА ДОСТАВКА

 • Доставката на Вашата поръчка е по тарифите на ЕКОНТ до удобен за Вас офис на Еконт или до адрес; Обичайно е 6 лв до офис на Еконт и 8 лв до адрес.
 • Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт, обикновено в рамките на 24 часа, като се съобразява с графика на ЕКОНТ и работните дни.
  Всички поръчки, направени до 16.30 часа от този раздел се изпращат на същия ден.
 • Всички поръчки, направени извън работно време, през уикенда или по празници, се обработват през първия или втория работен ден след деня на получаване на поръчката;
 • Продуктите, които не са на склад, се изработват за срок около 10 дни. Ние ще се свържем с вас.
 • Всеки клиент на Биора Кидс си запазва правото да поиска различни условия на доставка в случай на нужда, като предварително се свърже с нас, за да уточним детайлите. При промяна на куриера или начинът на доставка, дължимата сума по доставката остава за сметка на клиента.

ПРЕГЛЕД НА СТОКИ ПРЕДИ ПЛАЩАНЕ

 • Ние Ви даваме възможността при получаване на стоката от куриера да я отворите и разгледате пред него преди да заплатите. В случай, че стоката не отговаря на очакванията Ви,  имате правото да я върнете обратно на куриера или да я замените с нова, като разходите за обратна доставка се поемат от Вас.
 • При отказване на пратка след преглед и тест стойността на куриерската услуга за връщане на продуктите към нас е за Ваша сметка (за сметка на Клиента).

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА СТОКИ

Не сте напълно доволни от покупките, които сте направили?
Може да ни ги изпратите обратно и ние ще ви върнем парите или ще ги заменим с нещо друго по ваш избор. Моля да ни се обадите на тел: 0882 96 26 44, за да уточним начина на връщане.
Ако получите не това, което сте поръчали или стоките не отговарят на вида и описанието в сайта и снимките, ние ще поемем разходите по транспорта за замяната или връщането.

 

X